Lees hier de aanpassingen van de sportlessen

Corona maatregelen

Als vereniging hanteren wij de actuele regels en adviezen om daarmee de gezondheid en veiligheid van onze leden en hun omgeving zoveel mogelijk Met de huidige corona maatregels is het mogelijk om in aangepaste vorm buiten te sporten. Wij sporten daarom in aangepaste vorm op vrijdagavond op de atletiekbaan waar voldoende ruimte is om veilig te sporten. We stoppen ruim op tijd zodat iedereen voldoende tijd heeft om voor ingang van de avondklok thuis te zijn. (Let ook op de berichtgeving in onze facebook groepen. Indien de weersomstandigheden het niet toe laten veilig buiten te kunnen sporten zal er online les gegeven worden.) 

Zowel de jeugdgroep als de volwassengroep traint van 19:00 tot 20:00 op het veld: OSM '75 Atletiek/Recreatiesport gelegen aan de Zwanenkamp 1333, 3607 NZ Maarssen.
Hier is voldoende gratis parkeergelegenheid voor ieder vervoersmiddel.

1. Leerlingen komen warm aangekleed naar het sportveld.
De voorkeur gaat naar het sporttenue maar bij koud weer is het dragen van de gele sjerp over de warme sportkleding voldoende. Kleedkamers en douches zijn buiten gebruik.

2. Ouders brengen en halen de kinderen maar blijven buiten het sportveld.
Er is dus geen gelegenheid voor een kopje koffie in een leraren kamer/kantine. En uiteraard gelden buiten het sportveld de algemene corona regels.

Bij enige twijfel of vorm van gezondheidsklachten bij een gezinslid blijft het gehele huishouden thuis en laat zich testen.
Los van de reden van afwezigheid ontvangen wij altijd graag een afmelding voor de training.

Houd onze pagina in de gaten voor de actuele situatie.
 
Met de uitspraak "Alleen samen krijgen we corona onder controle" als leidraad rekenen wij op jullie medewerking in deze.
Zijn er vragen? Laat het ons weten.

Namens het bestuur,
Pencak Silat Tiga Serangkai Maarssen

- - -

Veel gestelde vragen over het coronavirus en sport:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/sport

Algemene informatie COVID-19:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19