Clubkampioenschappen 2024

Op zondag 28 januari 2024 stonden de clubkampioenschappen weer op het programma. Het was een zeer geslaagde dag met in totaal 30 deelnemers en, niet onbelangrijk, zonder (vervelende) blessures. Dat kwam zeker niet door de inzet want iedereen ging er lekker tegenaan. De poules werden ingedeeld op basis van leeftijd, gewicht en niveau waardoor de wedstrijden gelijkwaardig waren en binnen elke poule was er een winnaar. Felicitaties aan de poulewinnaars: Luka Vermeulen, Duncan de Groot, Ruben Verheem, Jesper Willemsen, Wesley Struiksma en Dominique van Oosterom! De spiritprijzen waren dit jaar voor Owen Spel en Bas Verheem omdat ze zich goed staande hebben gehouden in een zware poule. Na afloop van de clubkampioenschappen werden er drie stijloefeningen gedemonstreerd. De stijloefening uitgevoerd met de Bo is gewonnen door Jelte Stevens.

Bedankt aan alle deelnemers en het enthousiaste publiek voor de inzet en sportiviteit. Op naar volgend jaar!




Bij Tiga Serangkai sport je in een gezellige, veilige en respectvolle omgeving.

Meer informatie

Vereniging

Verdedigingssport


© 2023 Pencak Silat Tiga Serangkai. All Rights Reserved.