Lees hier de aanpassingen van de sportlessen

 
 
Corona maatregelen

Als vereniging hanteren wij de actuele regels en adviezen om daarmee de gezondheid en veiligheid van onze leden en hun omgeving zoveel mogelijk Met de huidige corona maatregels is het mogelijk om in aangepaste vorm buiten te sporten. Wij sporten daarom in aangepaste vorm op vrijdagavond op de atletiekbaan waar voldoende ruimte is om veilig te sporten. We stoppen ruim op tijd zodat iedereen voldoende tijd heeft om voor ingang van de avondklok thuis te zijn. (Let ook op de berichtgeving in onze facebook groepen. Indien de weersomstandigheden het niet toe laten veilig buiten te kunnen sporten zal er online les gegeven worden.) 

Zowel de jeugdgroep als de volwassengroep traint van 19:00 tot 20:00 op het veld: OSM '75 Atletiek/Recreatiesport gelegen aan de Zwanenkamp 1333, 3607 NZ Maarssen.
Hier is voldoende gratis parkeergelegenheid voor ieder vervoersmiddel.

1. Leerlingen komen in tenue naar de les.
Ook wanneer de buiten trainen gaat de voorkeur naar het sporttenue, als je dit te koud vind is warme sportkleding met sjerp voldoende. Kleedkamers en douches zijn buiten gebruik, de WC is uiteraard wel open.

2. Ouders/begeleiders brengen en halen de kinderen maar blijven buiten het sportveld.
Er is dus geen gelegenheid voor een kopje koffie in een leraren kamer/kantine. En uiteraard gelden buiten het sportveld de algemene corona regels.

Bij enige twijfel of vorm van gezondheidsklachten bij een gezinslid blijft het gehele huishouden thuis en laat zich testen.
Los van de reden van afwezigheid ontvangen wij altijd graag een afmelding voor de training.

Houd onze pagina in de gaten voor de actuele situatie.
 
Met de uitspraak "Alleen samen krijgen we corona onder controle" als leidraad rekenen wij op jullie medewerking in deze.
Zijn er vragen? Laat het ons weten.

Namens het bestuur,
Pencak Silat Tiga Serangkai Maarssen

- - -

Veel gestelde vragen over het coronavirus en sport:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/sport

Algemene informatie COVID-19:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

 

Nieuwe sport locatie

Per vrijdag 10 september 2021 sporten wij op vrijdagavond in de Sporthal Safari. Het adres is Bisonspoor 236, 3605 JM Maarssenbroek.
Sporthal Safari in Maarssenbroek heeft een tribune (per trap en lift bereikbaar), horeca, en voldoende parkeerplaats voor fietsen en auto's waar gratis geparkeerd kan worden. Tevens is het enkele minuten lopen vanaf het bus- en treinstation Maarssen
De lessen zullen zoals gewoonlijk plaatsvinden. Van 19:00 tot 20:00 uur de kinderen van 6 tot 12 jaar, en vervolgens de senioren van 20:15 tot 22:15 uur.

Graag tot in de nieuwe sportzaal!
Hormat.